Wie ben ik ? ,Ik ben Pieter een ex Rijnvaart schipper en sinds 1985 volledig aan wal

ik ben gescheiden en heb twee kinderen . En houd mijzelf bezig met muziek spelen voor bejaarden zieken en dementerende mensen. En dit doe ik sinds

2008 . En nog steeds met veel plezier.

 

Ik ben geboren op 13-09-1955 op het binnenvaart schip waar mijn ouders toen op voeren , het schip lag tijdens mijn geboorte in de haven van Antwerpen en daarom staat op mijn papieren geboren in Antwerpen , maar ben gewoon Nederlander ,maar als je in een ander land bent dan moet je een geboorte daar aangeven.

 

Ik was al voor mijn 13e jaar bij mijn ouders weg en werkzaam op de binnenvaart en heb nooit op school gezeten. In die tijd kon dat allemaal nog want op de binnenvaart had je toen weinig controle ,ik ben als 14 jarige wel eens van boord

afgeplukt door een instantie maar door een verklaring van de eigenaar van het schip en mede doordat ik al een eigen bestaan had opgebouwd , liet men mij weer gaan ,en ook waren mijn ouders onvindbaar.

 

Pas op mijn 17e leerde ik pas lezen en dat moest ook wel want wilde je schipper worden moet je wel uit de voeten kunnen. Ik had dan ook het geluk om enkele dagen na mijn 18e schipper te worden.